Computer recycling

E-waste is een serieus en wereldwijd probleem. Bij Teqser vinden wij het zeer belangrijk om hier op een dagelijkse basis iets aan te doen. Dit doen wij door uw oude IT-apparatuur op te kopen en deze te recyclen. Zo kunt u bij ons onder andere kiezen voor computer recycling. Heeft u oude computers bij u op de werkvloer staan die u niet meer gebruikt? Dien dan vandaag nog een aanvraag in voor het opkopen van uw oude en overtollige apparatuur. U kiest daarmee ook voor een veilige verwerking van uw IT-goederen. Of de apparaten nog in werkende staat zijn of juist beschadigd zijn, dat maakt voor ons niet uit. Wij helpen u graag verder met computer recycling.

Wij hebben het recyclingproces geoptimaliseerd. Wilt u er graag voor kunnen kiezen om uw oude apparatuur nieuw leven te geven? Dan helpen wij u daarbij. Het indienen van een aanvraag is zeer eenvoudig. U kunt dit via e-mail regelen. Wij laten u binnen 2 werkdagen weten welk bod wij u kunnen doen. Het is aan u om te bepalen of u hier graag op ingaat en uw bestelling wilt plaatsen. Wanneer u de keuze hiervoor maakt, dan zorgen wij ervoor dat de rest van het proces voor u opgezet wordt. Van het maken van de planning tot de uiteindelijke facturatie, wij nemen u alles uit handen.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

De certificering voor computer recycling

Voor het proces van computer recycling gebruiken wij de WEEELABAX-certificering. Bij het recycleproces zoeken wij naar de grondstoffen die weer gebruikt kunnen worden in andere apparatuur. Ieder apparaat wordt goed onderzocht en de bruikbare onderdelen worden gestript. U kunt hierbij denken aan batterijen, power supplies en cpu’s. De rest van de materialen wordt afgevoerd volgens de EU-wetgeving en onder WEEELABAX-certificering. WEEELABAX staat voor Waste of Electric and Elextronix equipment Label of Exellence. Grondstoffen worden op duurzame wijze herwonnen en de computer recycling zorgt zo voor een verbetering in de milieuomstandigheden.

Kiezen voor computer recycling is niet alleen een goede optie voor een beter milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met computer recycling krijgt u de resterende waarde van uw apparaten terug. U krijgt er dus veel meer voor terug dan wanneer u simpelweg het apparaat zou weggooien. Bent u zelf op zoek naar de juiste ICT-oplossing voor de juiste prijs? Dan helpen wij u daar ook graag bij. Kies er daarom vandaag nog voor om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor computer recycling op een rijtje te krijgen. 

Kies voor een wereldwijd netwerk

Bij Teqser kiest u voor computer recycling. Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan en wij vinden het ook belangrijk om te helpen met de juiste ervaring. Wij bieden u dit dan ook aan samen met een wereldwijd netwerk. Wij zijn vertegenwoordigd in uiteenlopende landen over de hele wereld. Daarmee kunnen wij u garanderen dat u altijd de juiste kwaliteit krijgt en natuurlijk de ICT-oplossing waar u naar op zoek bent.

Wilt u kiezen voor computer recycling? Neem dan snel eens contact met ons op. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door. Heeft u oude apparatuur in uw bedrijfspand staan waar u op de juiste manier vanaf wilt komen of moet alle apparatuur op de werkvloer vervangen worden? Stuur ons uw aanvraag en wij sturen u uw bod toe! Wij maken het hele proces zo makkelijk mogelijk voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. U kunt ervoor kiezen om uw apparatuur op te sturen naar ons, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen. Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden. 

Heeft u vragen over het computer recycling of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden