Computer vernietiging bij Teqser

Wanneer u oude apparatuur heeft staan waar u zelf geen gebruik meer van maakt, dan wilt u hier natuurlijk graag op de juiste manier vanaf komen. Maar wat is nu de juiste optie op dit gebied? Wij van Teqser zijn de IT Asset Value Recovery partner en wij zijn de beste keuze op het gebied van op- en verkoop van end of life en ex-lease producten en uiteraard computer vernietiging. Wij bieden computer vernietiging aan op een wereldwijd niveau.

Al meer dan 7 jaar bieden wij verschillende diensten, waaronder computer vernietiging, aan op het gebied van value recovery en daar hoort computer vernietiging natuurlijk ook bij. Wanneer u bij ons een aanvraag indient voor het opkopen van uw oude computers, dan bekijken wij goed of er nog bepaalde onderdelen zijn die wij kunnen gebruiken. Is dat het geval? Dan gaan wij, nadat u ons bod geaccepteerd heeft, aan de slag om een geweldig refurbished product weer op de markt te brengen. Is het niet mogelijk om de apparatuur of onderdelen ervan te hergebruiken? Dan kiezen wij voor de computer vernietiging. Ook dit doen wij op de beste manier. 

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Kies voor computer vernietiging

Een van de dingen die bij ons hoog in het vaandel staat bij computer vernietiging is veiligheid. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de apparatuur op veilige wijze vernietigd wordt. Wij zorgen er ook voor dat uw data op een veilige manier van de apparatuur wordt afgehaald, zodat niemand hier toegang tot heeft. Hiervoor maken wij gebruik van Blancco. Dankzij Blancco kunnen wij op de juiste manier de data die nog op uw apparatuur staat vernietigen. Nadat wij dit gedaan hebben ontvangt u hiervan een rapportage en een certificaat. Wij garanderen u dus dat alles op de juiste manier gedaan is. Het recyclen van de apparatuur gebeurt ook op een veilige en maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit is zeer belangrijk voor ons. Dankzij het volgen van de regelgeving van WEEELABAX verzorgen wij dit op een zeer milieubewuste manier.  

Van aanvraag tot facturatie

Wilt u kiezen voor de computer vernietiging waarbij u erop kunt vertrouwen dat al uw data op de juiste manier vernietigd wordt? Kies dan voor Teqser. Wij kunnen vandaag nog voor u in actie komen. Het enige wat u hoeft te doen is het versturen van uw aanvraag via e-mail. Binnen 24 uur zullen wij uw aanvraag bekijken en een bijpassend bod sturen. Hebben wij meer informatie nodig? Dan kan dit proces iets langer duren. Als u het bod accepteert, dan plaatst u uw bestelling en kan het hele proces in gang gezet worden. Van de planning tot de rapportage, wij zorgen ervoor dat het allemaal op de juiste manier gedaan wordt en u heeft nergens omkijken naar. U kunt rustig uitkijken naar de uiteindelijke factuur die wij u toesturen!

Heeft u vragen over computervernietiging of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden