Data Destructie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de bescherming van data is, naast ook het feit dat er strenge wetgevingen zijn die u verplichten veilig om te gaan met uw eigen data. Bij het het verwijderen van de IT goederen van locatie naar warehouse zijn er verschillende punten waar goed op gelet moet worden, wij hebben maken gebruik van een proces waarbij altijd dezelfde handelingen uitgevoerd worden, zodat er geen ruimte ontstaat voor fouten. Wij letten op meerdere punten, en onze rol karren zijn hier ook voor gemaakt, om veilig goederen te vervoeren van locatie naar het warehouse, waardoor uw data compleet veilig is, tot het vernietigd wordt in het warehouse.

Door onze kennis van deze markt weten wij exact hoe te handelen met data gevoelige apparatuur, en wordt na de verwijdering van data ook nog een dubbel check uitgevoerd die 100% bevestigd dat de data compleet verwijderd is. Wij bieden ook verschillende mogelijkheden om de data van de IT apparaten te verwijderen, software matig data vernietigen is effectief – en 100% veilig, dit houd tevens ook uw restwaardes intact. 

Blancco Software

Al uw bedrijfs data wordt gecertificeerd vernietig met Blancco software, de industrie standaard voor data vernietiging. 
Data Destructie certificaten worden meegeleverd op de factuur, waardoor u inzicht krijgt op alle certificaten. 
Het verwerking proces van uw ICT goederen is veilig en secuur ingericht, de goederen worden altijd dubbel gecheckt of deze datavrij zijn. 

Deze service kunnen wij ook uitvoeren bij u op locatie onder toezicht van uw IT personeel. 

Hard Drive Shredding

Heeft u speciale verzoeken rondom het vernietigen van uw data? Wij kunnen u volledig ontzorgen in uw behoeftes.
Wij kunnen Hard Disken en andere Storage houdende goederen volledig vernietigen met een shredder, dit kunnen wij ook op locatie uitvoeren. 

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden