Harddisk shredder voor het vernietigen van uw harddisk

Veel bedrijven maken gebruik van harddisks om gegevens op te slaan. Net als met veel andere apparatuur kan een harddisk verouderen of zelfs kapotgaan. Veel bedrijven zijn echter erg terughoudend met het wegdoen van een harddisk, omdat ze bang zijn dat het in de verkeerde handen terechtkomt. Zeker wanneer u gevoelige informatie op de harddisk opslaat, is het fijn om op de juiste manier van dit apparaat af te kunnen komen. Bij Teqser hebben wij een harddisk shredder waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Met de harddisk shredder vernietigen wij de harddisk waar u vanaf wilt op een dusdanige wijze dat de gegevens die erop staan er niet meer vanaf gehaald kunnen worden. Bij Teqser begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat dit op de juiste manier gebeurt. Wij helpen u graag met onze harddisk shredder.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Meer weten over de harddisk shredder

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe de harddisk shredder nu precies werkt en of het inderdaad altijd effectief is. Wij garanderen u dat dit het geval is. De harddisk shredder werkt op een uitstekende wijze en daarbij behalen wij altijd het beoogde doel. Namelijk het vakkundig en professioneel vernietigen van de harddisk. U kunt er bij ons iedere keer weer op vertrouwen dat uw harddisk op de juiste manier vernietigd wordt. En niet alleen op dit gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u ook graag verder met bijvoorbeeld het opkopen van oude apparatuur. Ook daarbij geldt natuurlijk dat wij ervoor zorgen dat uw gegevens er zorgvuldig vanaf gehaald worden door ons team. Wij sturen u hiervan zelfs een rapportage op om u te laten zien dat dit op de juiste wijze is uitgevoerd. 

Vraag om meer informatie

Heeft u interesse om gebruik te maken van de harddisk shredder of wilt u graag meer weten over een van de andere diensten die wij aanbieden? Neem hiervoor dan eens een kijkje bij ons op de website. Ook kunt u ons eenvoudig een e-mail sturen. Wij sturen u binnen 24 uur een duidelijk antwoord op. Wilt u graag een aanvraag doen voor een van de diensten die wij aanbieden? Dan kunt u dit ook via e-mail of via onze website doen. Wij bekijken deze binnen 2 werkdagen en sturen u dan een passend bod op. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de diensten die wij wereldwijd aanbieden. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied, garanderen wij u dat wij u op de juiste manier verder helpen. Kom dus snel en op een veilige wijze van uw oude apparatuur af. Wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen over harddisk shredders of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden