Hardware recycling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met hardware recycling? Dan bent u hiervoor bij Teqser aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met hardware recycling en het vernietigen van data. Dit doen wij altijd op een maatschappelijk verantwoorde manier. Wij zorgen ervoor dat de recycling niet alleen op een milieubewuste manier gedaan wordt, maar dit wordt ook volledig veilig gedaan. Wanneer u van oude apparatuur af wilt, dan dient u bij ons een aanvraag in. Om het voor beide partijen zo makkelijk mogelijk te maken, vragen wij van u om zoveel mogelijk details in uw aanvraag op te nemen. Op onze website kunt u precies vinden waar wij naar op zoek zijn op dit gebied.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan om welke producten het gaat, de hoeveelheid producten waar u vanaf wilt en per wanneer deze beschikbaar zijn. Wij stellen het op prijs wanneer u ook zoveel mogelijk specificaties van de producten in uw aanvraag opneemt. Heeft u hier geen tijd voor? Dan is het ook mogelijk om de producten naar ons toe te sturen en wij voeren de inventarisatie voor recycling dan voor u uit.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Een nieuw leven dankzij hardware recycling

Er zijn een heleboel voordelen te bedenken die bij hardware recycling horen. Waar veel bedrijven niet bij stil staan, is dat wanneer apparatuur voor u niet meer aan de eisen voldoet, dit voor een ander niet het geval hoeft te zijn. Dankzij hardware recycling zorgen wij er op een dagelijkse basis voor dat dit soort producten een nieuw leven krijgen. Steeds meer bedrijven in Nederland en op wereldwijde basis kiezen ervoor om gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden. Van de hardware recycling tot datavernietiging, wij staan voor u klaar.  

Uw data is veilig

Het is een goede optie om te kiezen voor hardware recycling. Als u jarenlang gebruik heeft gemaakt van een bepaald apparaat, dan is de kans groot dat hier gevoelige informatie opstaat waarvan u niet wilt dat dit in de verkeerde handen terechtkomt. Wij gebruiken hiervoor Blancco. Hiermee vernietigen wij alle data die nog op een bepaald apparaat staat. Wanneer u kiest voor hardware recycling, dan hoort het vernietigen van de data die nog op de apparatuur staat er standaard bij. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u ons hierover een e-mail sturen. Binnen 24 uur ontvangt u een bericht terug met meer informatie over ons proces. Wilt u graag een aanvraag indienen voor recycling? Dan kan ook dat via de e-mail geregeld worden. Wij regelen alles voor u op een zeer korte termijn.

Heeft u vragen over hardware recycling of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden