Hardware verkopen

Het vinden van de juiste IT-oplossingen is niet altijd even makkelijk. Hier heeft u als bedrijfseigenaar misschien al de nodige ervaring mee. Bij Teqser weten wij maar al te goed hoe dit fout kan gaan. Zeker in de huidige tijd waarin ieder bedrijf voor een groot gedeelte, of zelfs geheel, afhankelijk is van de apparatuur die zij gebruiken. Het is belangrijk dat de IT-infrastructuur klopt. Aan de andere kant wilt u hier ook weer niet de hoofdprijs voor betalen. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in hardware verkopen en dat voor de juiste prijs doet? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring in zowel het opkopen als verkopen van allerlei soorten hardware. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste kwaliteit leveren voor datgene waar u naar op zoek bent. 

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

De juiste aanpak voor hardware verkopen

Bij Teqser kiezen wij voor hardware verkopen op de juiste manier. Wij kopen uw oude apparatuur op. Het merendeel van de apparatuur die wij binnenkrijgen kunnen we weer recyclen. We zorgen ervoor dat het product er weer als nieuw uitziet, zowel van binnen als van buiten. Deze refurbished apparaten kunt u voor een uitstekende prijs bij ons aanschaffen. En u zult nooit merken dat het apparaat voorheen al gebruikt is. De apparaten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent zijn onder andere laptops, desktoppen, tablets, maar ook servers en zelfs barcodescanners. Bij hardware verkopen hoort natuurlijk ook het afleveren van de juiste service. Wij zorgen er iedere keer voor dat u met de juiste oplossing weer verder kunt bij het hardware verkopen.  

Beter voor het milieu

Zowel op het gebied van hardware verkopen en opkopen kunt u erop rekenen dat wij dit op een maatschappelijk verantwoordelijke manier doen. Waar wij kunnen, recyclen we de onderdelen en/of apparaten die niet meer gebruikt kunnen worden. Wij zijn milieubewust bij het hardware verkopen en hebben ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Het is dan ook niet voor niets dat wij een wereldwijd netwerk hebben waar wij van gebruik kunnen maken. Niet alleen in Nederland verkopen wij hardware, zelfs aan de andere kant van de wereld kunnen ze gebruik maken van onze service. Van Nieuw-Zeeland en Australië tot de Verenigde Staten, wij staan voor u en uw bedrijf klaar. U hoeft niet langer te zoeken voor de juiste oplossing voor het kopen van uw hardware.

Wij helpen u graag verder met hardware verkopen. Op de website kunt u hier uiteraard meer informatie over vinden. Bij vragen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op de website in of stuur ons een e-mail en u hoort binnen 24 uur meer van ons. Tevens kunt u ons bellen op 06-14233531.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden