ICT recycling op de juiste wijze

Heeft u wel eens gehoord van ICT recycling? Wanneer u apparatuur niet meer naar behoren functioneert, dan is het fijn om hier op de juiste wijze vanaf te komen. Het lijkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan om voor recycling te kiezen, maar bij Teqser maken wij dit zeer eenvoudig voor u. Dankzij onze jarenlange en wereldwijde ervaring op het gebied van ICT recycling, hebben wij altijd de juiste oplossing voor u en uw hardware. Kies voor recycle ICT wanneer u op een milieubewuste en veilige manier van uw apparatuur af wilt komen. Recycle ICT wanneer u bepaalde apparatuur niet meer gebruikt of wanneer het voor u niet meer aan de eisen voldoet. Is dit bij u op dit moment het geval? Dien dan vandaag nog uw aanvraag in voor ICT recycling. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die wij u aanbieden.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

De voordelen van ICT recycling

Er zijn veel voordelen wanneer het aankomt op ICT recycling. Recycle ICT voor de milieubewuste oplossing van deze tijd. Meer en meer bedrijven slaan belangrijke en gevoelige gegevens op. Recycle ICT dus niet alleen om te denken aan het milieu, maar ook uw eigen veiligheid. Wij zorgen er tijdens het ICT recycling voor dat uw gegevens volledig vernietigd worden. Hiervoor maken wij gebruik van Blancco. Uw gegevens worden hiermee op de juiste wijze vernietigd. Wanneer dit proces voltooid is, sturen wij u hiervan een rapportage. Zo kunt u precies zien wat er vernietigd is. 

Dien uw aanvraag in

Wilt u kiezen voor ICT recycling? U kunt uw aanvraag eenvoudig indienen via e-mail. Bij Teqser sturen wij u binnen 2 werkdagen een passend bod toe. Het accepteren van dit bod en het plaatsen van de bijbehorende bestelling is zeer gemakkelijk. Op onze website kunt u precies zijn welke gegevens wij hiervoor nodig hebben en hoe wij dit proces zo makkelijk mogelijk voor u kunnen maken. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor ICT recycling.

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor het verkopen van second life apparatuur? Dan helpen wij u graag verder. Van laptops tot desktops en mobile devices tot barcodescanners, u vindt het allemaal bij ons. Wij kunnen u daarnaast niet alleen in Nederland van dienst zijn. Over de hele wereld kunt u ons vinden. Teqser heeft kantoren in de Verenigde Staten, Australië en zelfs Singapore. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden en hoe wij u verder kunnen helpen. U kiest niet meer voor het eenvoudig weggooien van apparatuur dat u niet meer gebruikt. Wij verzorgen dit graag voor u.

Heeft u vragen over ICT recycling of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden