IT recycling

Heeft u al eens gehoord van it recycling? Als dit niet het geval is, dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. De voordelen van it recycling zijn uiteenlopend. Een van de grootste voordelen is dat het een stuk beter is voor het milieu. En dit is dan ook een van onze belangrijkste redenen om it recycling aan te bieden binnen ons bedrijf. Wij bieden it recycling aan voor uiteenlopende soorten apparatuur en hardware. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laptops, desktoppen, maar ook servers. Ook bieden wij it recycling aan voor barcode scanners. U kunt bij ons op de website precies vinden welke apparaten wij wel en niet accepteren voor het proces van recycling.

Heeft u hardware binnen uw bedrijf waar u graag op de juiste manier vanaf wilt komen, maar weet u niet zeker of wij u verder kunnen helpen? Stuur ons dan een bericht! Wij komen graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van recycling. Dit is iets wat zeer belangrijk voor ons is. Bij Teqser streven wij er dag in en dag uit naar om een beter milieu voor de toekomst te creëren. Met de alsmaar afnemende assets en grondstoffen is het hoog tijd dat wij voor een betere manier kiezen om onze hardware te gebruiken. Door te kiezen voor it recycling krijgt u niet alleen nog steeds de beste apparatuur voor uw bedrijf, maar ook kiest u voor een beter milieu. En we begrijpen hoe belangrijk dat is!

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Meer weten over it recycling

Hebben wij u inmiddels zeer nieuwsgierig gemaakt naar it recycling? Dan wordt het tijd om in actie te komen. Op onze website vindt u een hoop meer informatie over wat it recycling nu precies is en waar u op dit gebied voor kunt kiezen. Heeft u oude apparatuur bij u op de werkvloer staan waar u eigenlijk graag vanaf wilt? Neem dan snel eens contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de juiste oplossing die wij u op dit gebied kunnen aanbieden. Niet alleen kunnen wij ervoor zorgen dat uw oude apparatuur op de juiste manier gerecycled wordt, wij staan ook voor u klaar wanneer u een nieuwe ICT-structuur nodig heeft.

Wij bieden voor ieder bedrijf de juiste ICT-oplossing aan met refurbished hardware. Dit is een ander onderdeel van recycling. Wij hergebruiken een hoop onderdelen van de apparatuur die wij binnenkrijgen. Dit wordt ook wel refurbished hardware genoemd. Dit zijn technisch gezien tweedehands apparaten, maar door de manier waarop het apparaat onderzocht en gerepareerd (indien nodig) wordt, is het zo goed als nieuw. U zult dus nooit merken dat het apparaat al eerder gebruikt is.  

Maak de juiste keuze voor uw bedrijf

Uiteraard is uw bedrijf belangrijk voor u en u wilt het beste voor de toekomst. Met onze oplossingen op het gebied van it recycling krijgt u dat voor elkaar. Wij hebben de jarenlange en wereldwijde ervaring in huis waar u naar op zoek bent. Wilt u graag een aanvraag indienen voor it recycling? Dan kunt u dit vandaag nog via een e-mail aan ons regelen. Vermeldt in de e-mail welke apparaten u graag aan ons aan wilt bieden, de hoeveelheid die u heeft staan en wanneer deze beschikbaar zijn. Voeg ook toe wat de specificaties van de verschillende apparaten zijn. Op die manier kunnen wij u een zo nauwkeurig en hoog mogelijk netto bod doen. Accepteert u het bod dat wij u toesturen? Dan kunt u uw bestelling plaatsen.

Heeft u vragen over it recycling of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden