Voeg je koptekst hier toe

IT Value Recovery Solutions

Door uw oude harwarde te verkopen aan Teqser ontgrendeld u de resterende waarde op al uw oude en overtollige IT goederen.
Teqser heeft een wereldwijd netwerk aan gekwalificeerde kopers opgezet voor de verkoop van nieuwe en oude IT Hardware, hierdoor kunnen wij voor markt leidende prijzen it van u overkopen. Door uw overtollige IT te verkopen aan secondaire markten voorkomt u ook de bijdrage aan e-waste landfills.

Volledige service Hardware Opkoop

Bij volledige Service Asset Terugkoop behoud u de eigendom op uw IT Assets door het gehele proces heen, dit is de industrie standaard voor remarketing van oude en overtollige IT Assets. Uw spullen worden opgehaald bij u op locatie, vervoerd naar het warehouse om vervolgends verwerkt en getest te worden om zo een een final prijs vast te stellen. De volledige overdracht van eigendom zal plaatsvinden zodra Teqser de rekening betaald heeft aan u voor de geteste apparatuur.

Volledig service Hardware 'asis' Opkoop

Teqser heeft ook klanten gevonden met negatieve ervaringen rondom het verkopen van hun oude en overtollige hardware, doordat de indicatie prijs niet overkwam met de daadwerkelijke prijs die betaald werd door hun IT remarketing partner. Door onze continue kennis van deze markt kunnen wij ‘asis’ services bieden voor de terugkoop van uw oude en overtollige IT goederen. 

Teqser draagt het risico van enige schades of defecten. Hierdoor kunt u een zorgloze opkoop service ervaren. Je vraag een prijs aan op basis van de modellen de staat van de IT goederen en Teqser zal u een markt leidend voorstel doen om uw oude IT van u over te kopen. Deze dienst is inclusief collectie en testen. Data Destructie Certificaten kunnen geleverd worden bij deze service voor een additionele fee. Volledige overdracht van eigendom zal plaatsvinden bij het ophalen van uw oude IT goederen, met volledige vooruitbetaling voordat wij de spullen ophalen.

Vrijblijvende Waardebepaling Aanvragen?

Download de inventaris lijst, deponeer het ingevuld hiernaast in (volledig invullen is niet nodig).  

En u ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel. U kunt ons ook per email contacten via: buyback@teqser.com

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden