Veilig en Zeker Recyclen

Door uw oude IT-apparatuur te verkopen aan Teqser ontgrendelt u niet alleen de resterende waarde op uw oude en overtollige IT-apparatuur, maar u regelt direct ook een veilige bestemming voor de IT goederen die defect en of te beschadigd zijn. E-waste vorm tot een wereldwijd probleem, wij werken altijd aan de oplossing en werken niet mee aan het probleem, hierdoor hebben wij ook het recycling proces geoptimaliseerd.

Het Recycling Proces.

Uw oude IT-apparatuur wordt onder WEEELABAX certificering gerecycled voor hun grondstoffen. De reden dat wij hebben gekozen hebben voor deze manier van recyclen is omdat wij niet alleen geloven in restwaarde en hergebruik optimalisatie, maar juist in totale optimalisatie van het proces. Alle goederen worden gestript voor hun onderdelen zoals geheugen modules, batterijen, cpu’s en power supplies, deze worden nagekeken en waar mogelijk hergebruikt. Alle resterende materialen worden volgens EU wetgeving en onder WEEELABAX certificering afgevoerd en voor hun grondstoffen gerecycled. 

WEEELABAX - wat houd dit in?

Waste of Electric and Electronix equipment Label of Excellence, is een norm ontwikkeld door een samenwerking van Europese producenten en verwerkers en beschrijft procedures voor recycling, bewerking en verwerking van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Het doel is om zoveel mogelijk grondstoffen op duurzame wijze te herwinnen en deze afvalstroom centraal te monitoren.   

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden