Onze Zekerheden

Zorgvuldige Services.

Teqser streeft er naar om goede duurzame relaties op te  bouwen met zijn klanten. Wij bieden diensten die nauwkeurig afgestemd zijn op de klant en doen dat zodanig dat het zo weinig mogelijk impact heeft op de bedrijfsvoering van onze klanten. 

Beste Netto Rendement.

Teqser biedt een unieke kans aan zijn klanten – wij combineren markt leidende  koop prijzen met eerlijke service kosten. Deze combinatie verzekert het best mogelijke rendement aan onze klanten.

Onze IT remarketing kennis rijkt ver en Teqser monitort nauwlettend de prijs ontwikkelingen wereldwijd. Onze inkoopprijzen worden gestuurd vanuit deze trends en de vraag naar specifieke IT apparatuur die wij van daaruit ontvangen. Ons internationaal bereik zorgt ervoor dat deze prijsbewegingen resulteren in de hoogste rendement voor onze klanten.

Refurbished

Partners Nationaal en Internationaal.

Teqser maakt gebruik van een, in vele jaren opgebouwd, partnernetwerk.
Daardoor kunnen wij een uitstekende service en kwaliteit bieden. Teqser is uw remarketing partner voor de verkoop van uw overtollige end of lease en end of life
IT-apparatuur.

Indien gewenst kunnen wij ook IT project managers aanbieden die samen met u een verwijderings- en/of een implementatieplan kunnen opstellen en uitvoeren.
Dit kunnen wij volledig onafhankelijk bieden. Dat geeft u de garantie dat het plan volledig is afgestemd op uw wensen en de service en kwaliteit die u wenst.  

Veilig en Zorgvuldig.

Teqser heeft een bedrijfsproces opgezet dat de garantie biedt dat uw IT apparatuur altijd veilig en op een correcte wijze verwerkt wordt. Wij werken intensief samen met onze logistieke partners waardoor we een hoog level van tracking en coördinatie kunnen bieden.  

Wij nemen dataveiligheid serieus. Er zijn strikte procedures geïmplementeerd om te kunnen verzekeren dat uw data veilig verwijderd wordt, maar ook dat de goederen veilig opgeslagen staan voordat deze data vrij gemaakt worden. Wij maken gebruik van markt leidende software om dit te realiseren – Blancco. Blancco is sterk aanbevolen wereldwijd en nummer 1 onder verschillende grote multinationals. U ontvangt de data vernietiging certificaten zodra het testen en verwerken klaar is. 

Betaling voor ophalen.

In sommige gevallen, kunnen wij een volledig zorgeloze service bieden. Door onze continue kennis van deze markt kunnen wij ‘asis’ services bieden voor de terugkoop van uw oude en overtollige IT goederen. Teqser draagt het risico van bepaalde schades of defecten. U ontvangt uw betaling op het moment dat wij de goederen bij u afhalen. Hierdoor ervaart u een zorgeloze opkoop service.

In dit scenario zal de overdracht van eigenaarschap plaatsvinden wanneer medewerkers van Teqser de IT goederen komt ophalen. Hiermee limiteren wij het aantal transacties om de deal af te ronden, waardoor het zo weinig mogelijk tijd van u of uw medewerkers vraagt.   

banner

Copyright Teqser 2020 - Alle rechten voorbehouden