Computers opkopen

Het hebben van de juiste IT-infrastructuur is voor ieder bedrijf zeer belangrijk. Bij Teqser begrijpen we dat zeer goed. Wij bieden voor u de juiste oplossing aan op het gebied van end of life en ex-lease IT-assets. En dat op wereldwijd niveau. Dankzij ons brede netwerk hebben wij de ervaring waar u naar op zoek bent op dit gebied. Zo kunnen we onder andere uw computers opkopen. Maar ook behoort het opkopen van laptops, mobile devices en servers tot de mogelijkheden. Wilt u kiezen voor computers opkopen? Dan kunt u makkelijk en snel bij ons uw aanvraag indienen. Door een e-mail te sturen naar buyback@teqser.com, bent u er in twee werkdagen achter wat wij voor u kunnen betekenen. Computers opkopen nemen wij zeer serieus en u kunt van ons altijd een serieus bod verwachten waarbij de hoogst mogelijke netto-opbrengst voor u is.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Meer weten over computers opkopen

Wij begrijpen goed dat u eerst meer informatie wilt voordat u de keuze maakt voor computers opkopen. Het indienen van een aanvraag is makkelijk en snel gedaan via e-mail of via het contactformulier op onze website. Het duurt ongeveer twee werkdagen voordat wij u een bod toesturen voor de apparaten die u heeft aangeboden, wanneer u contact met ons hebt opgenomen. Op onze website kunt u precies vinden wat u in de e-mail moet verwerken om een zo nauwkeurig mogelijk bod te ontvangen.

Gaat u met het bod voor computers opkopen akkoord? Dan plaatst u een bestelling. Wij gaan dan voor u aan de slag om de juiste planning te maken. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en wat voor u het beste werkt. De producten kunnen door u bij ons afgeleverd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparaten op te laten halen door een of meerdere van onze medewerkers. Deze dienst komt tegen een meerprijs. Wilt u graag computers opkopen en deze laten ophalen? Kijk dan op de website voor meer informatie hierover.  

Inclusief een duidelijke rapportage

Wanneer u kiest voor computers opkopen, dan is het natuurlijk wel een prettig idee dat al uw gegevens van de computers af zijn. Wij zorgen er altijd voor dat dit op de juiste wijze gebeurt. Wij gebruiken Blancco. Een zeer milieuvriendelijke toepassing dat ervoor zorgt dat al uw gegevens van de apparaten af is. Wanneer dit proces voltooid is, dan ontvangt u hierover een rapportage met alle nodige gegevens op dit gebied. Op onze website kunt u precies vinden om welke gegevens dit gaan en wat u precies kunt verwachten op dit gebied. Wanneer het hele proces van het opkopen voltooid is, vindt de facturatie plaats. 

Heeft u vragen over het opkopen van computers of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden