Hardware opkopen

Bij Teqser bent u aan het juiste adres voor het afleveren van uw hardware. Vrijwel ieder bedrijf in Nederland gaat door de nodige hardware heen. Een laptop, pc of bijvoorbeeld een server blijven het helaas niet voor altijd goed doen, mede omdat zij daar niet voor gemaakt zijn tegenwoordig. Naarmate de tijd verloopt, zult u merken dat het product het steeds minder goed gaat doen en uiteindelijk niet meer aan uw eisen kan voldoen. Dat is het moment dat u op zoek gaat naar vervanging. Hier komen echter vaak de nodige kosten bij kijken en dan is het uiteraard wel zo fijn als u ook nog een bijdrage krijgt voor uw oude apparatuur.

Bij Teqser bieden wij de juiste oplossing voor hardware opkopen aan. Wij genereren de netto-opbrengsten die zo hoog mogelijk zijn voor u. Dankzij een wereldwijd netwerk op het gebied van hardware opkopen houden wij onze overheadkosten laag en dat resulteert in een hogere netto-opbrengst voor u. Het is dus zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen wanneer u van oude apparatuur af wilt. Op onze website kunt u precies vinden welke hardware wij opkopen en wat de eventuele bijbehorende kosten zijn. Wij bieden een voor u zorgeloze service aan. Wij zijn de IT Asset Value Recovery partner waar u altijd op kunt bouwen.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Meer weten over hardware opkopen

Bent u geïnteresseerd in de opties die wij aanbieden op het gebied van hardware opkopen? Wij geven u hier graag meer informatie over. Hardware opkopen gebeurt in verschillende stappen. Het opkoopproces begint met uw aanvraag. U stuurt ons een email met daarin een aantal gegevens. Onder andere om welke producten het gaat, de hoeveelheid en per wanneer deze producten opgekocht kunnen worden. Wij doen u graag een bod voor het hardware opkopen. Voor het doen van het juiste bod is het prettig om zoveel mogelijk specificaties al te hebben. Hoe meer specificaties, hoe passender het bod. Als u hier geen tijd voor heeft, dan voeren wij de inventarisatie ook graag voor u uit.  

De volgende stappen van het opkoopproces

Om het hardware opkopen tot een succesvol einde te brengen, voltooien wij uw aanvraag met het doen van een bod. Accepteert u dit? Dan gaan wij de bestelling voor u in orde maken. Wij maken vervolgens de planning en alles wordt u uit handen genomen op dit gebied. Zowel de verwerking als de rapportage nemen wij voor onze rekening en uiteindelijk vindt de facturatie plaats. U komt zo dus eenvoudig en snel van uw oude hardware af. En het levert u ook nog geld op. Kijk dus snel op onze website voor meer informatie. 

Heeft u vragen over het opkopen van hardware of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden