Refurbished hardware

Veel bedrijven stellen tegenwoordig hoge eisen aan de apparatuur en de hardware die zij gebruiken. Daar staat echter tegenover dat de meeste bedrijven daar liever niet de hoofdprijs voor willen betalen. Het is dan een fantastische optie om te gaan voor refurbished hardware. Bij Teqser hebben wij meer dan 7 jaar ervaring met het verkopen van refurbished hardware en wij krijgen regelmatig de vraag wat dit nu precies inhoudt. Veel bedrijven denken dat refurbished hardware simpelweg tweedehands apparaten zijn, maar dit is niet het geval.

Refurbished hardware zijn apparaten die inderdaad al een voormalige eigenaar of eigenaars hebben gehad. Wanneer wij deze apparaten ontvangen, onderzoeken wij deze grondig. Wij zorgen er ten eerste voor dat alle data vernietigd wordt. Wanneer dat proces voltooid is, gaan wij onderzoeken welke mankementen de hardware heeft. Wanneer wij vastgesteld hebben wat er precies aan de hand is, repareren wij daar waar het nodig is en vervangen de slijtageonderdelen.  

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Uw ICT-oplossing met refurbished hardware

Niet ieder bedrijf heeft een eindeloos budget waarmee hardware gekocht kan worden. Refurbished hardware is zo goed als nieuw. U zult er niets van merken dat de apparatuur al een eerdere eigenaar heeft gehad. Wij zorgen er daarnaast ook altijd voor dat u de juiste ICT-oplossing voor uw bedrijf vindt. Bent u dus op zoek naar een specifiek apparaat? Dan horen wij graag van u! Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u verder kunnen helpen. Een van de grootste voordelen van het aanschaffen van refurbished apparaten is dat u hier niet de hoofdprijs voor betaalt. Naast dat wij u graag helpen bij het opstellen van uw ICT-oplossing, doen wij dit ook voor een goede prijs. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u hierover simpelweg contact met ons opnemen. Stuur ons bijvoorbeeld een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om u meer informatie te geven.  

Een uitstekende kwaliteit

Het is voor u uiteraard belangrijk om hoogkwalitatieve apparatuur te gebruiken. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij zorgen er graag voor dat dit ook binnen uw bedrijf het geval is. Op de website kunt u ook al meer informatie vinden over refurbished hardware. Van Macbooks tot iPads, maar ook voor Chromebooks bent u bijvoorbeeld bij ons aan het juiste adres. Wij bieden apparatuur van uiteenlopende merken aan en dit wordt binnen heel Nederland door ons geleverd. Door ons wereldwijde netwerk zorgen wij er altijd weer voor dat u uit de apparatuur kunt kiezen die u ook echt nodig heeft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de juiste ICT-oplossing voor uw bedrijf in elkaar te zetten. 

Heeft u vragen over refurbished hardware of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden