Server recycling

Maakt u gebruik van een server waar u niet helemaal meer tevreden over bent? Of bent u misschien op zoek naar een server, maar wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan bieden wij u graag de juiste oplossing aan. Heeft u een server staan waar u op de juiste manier vanaf wilt komen? Kies dan voor server recycling. Bij Teqser doen wij dit voor u. Wanneer u apparatuur heeft staan waar u door middel van recycling vanaf wilt komen, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. U start het proces van uw server recycling door uw aanvraag bij ons in te dienen.

Neem in uw aanvraag op om hoeveel servers het gaat, welke servers u heeft staan en wanneer deze beschikbaar zijn. Daarnaast stellen wij het op prijs als u ook zoveel mogelijk specificaties meestuurt in uw aanvraag. Wij kunnen u dan een passend bod doen. Heeft u geen idee wat de specificaties zijn of heeft u er geen tijd voor om dit uit te zoeken? Dan kunt u de server recycling ook starten door de servers naar ons op te sturen. Wij voeren de analyse dan voor u uit. 

Waarom kiest u voor Teqser? Onze zekerheden:

– Volledig circulaire onderneming
– Zowel nationaal als internationale partners
– Beste netto rendement voor onze klanten
– Veilige en zorgvuldige werkwijze
– Zorgeloze opkoopservice

Klik hier voor meer informatie over onze zekerheden

Van server recycling naar refurbished producten

Een vraag die wij vaak krijgen is wat server recycling nu precies inhoudt. Over het algemeen bestaat dit uit drie onderdelen. Ten eerste willen wij er zeker van zijn dat uw gegevens niet langer op de server staan. Voordat de server recycling gestart wordt, vernietigen wij alle data met Blancco. Hiervan krijgt u ook een certificaat opgestuurd, zodat u er volledig op kunt vertrouwen dat dit hele proces op de juiste manier is uitgevoerd. Nadat de data is vernietigd, bekijken wij welke onderdelen van de server nog hergebruikt kunnen worden en welke op een andere manier gerecycled worden. Dit hele proces wordt op een maatschappelijke verantwoorde manier uitgevoerd. Het is milieubewust en veilig.  

Onze diensten

Binnen ons bedrijf richten wij ons met name op het kopen van oude ICT-hardware die bedrijven niet langer gebruiken. Dit doen wij op zowel nationaal als internationaal niveau. Een van onze belangrijkste drijfveren is dat grondstoffen steeds schaarser worden. Het is dus van groot belang dat we de assets en grondstoffen die we nu al hebben zo goed mogelijk (her)gebruiken. En daar hoort server recycling natuurlijk ook bij. Wij streven naar een circulaire economie met een duurzaam evenwicht tussen ecologie en economie. Streeft u hier ook naar? Kies dan voor de optie van server recycling. U kunt uw aanvraag eenvoudig via e-mail indienen en binnen twee werkdagen heeft u uw persoonlijke bod binnen en kunt u uw bestelling plaatsen. 

Heeft u vragen over server recycling of onze werkwijze? Bel 06-14233531 of stuur een e-mail naar info@teqser.com.

Copyright Teqser 2019 - Alle rechten voorbehouden